СГ "ТАС" виплатила понад 360 тис. грн за пошкоджений причеп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила понад 360 тис. грн за пошкоджений причеп

Особисті фінанси
49
Досвідчені водії добре знають, що в дорозі досить часто стаються ситуації, яких аж ніяк не очікуєш і передбачити які точно не можеш. Несподіваний ремонт на дорозі, незаплановане перекриття або обмеження руху, новий дорожній знак, встановлений з незрозумілих причин, або «лежачі поліцейські», що раптом з’явилися на трасі… І це вже не кажучи про непрогнозовану поведінку інших учасників дорожнього руху, що може спричинити аварійну ситуацію. Та не завжди такими «небезпечними» для інших учасниками руху є люди, іноді до серйозних наслідків з чималими збитками призводить і несподівана зустріч з… тваринами.
Саме такий випадок нещодавно трапився з одним із клієнтів Страхової групи «ТАС» на Чернігівщині. Його вантажний автомобіль з причепом Schmitz Sko24 рухався трасою, аж раптом з лісу на узбіччі несподівано вибіг лось. Аби уникнути зіткнення з твариною, водій різко вивернув кермо, але не втримав машину, вона вилетіла з дороги і причеп впав на бік. Як засвідчила експертиза, збиток власника автомобіля внаслідок інциденту склав 360211 грн.
Страхова група «ТАС», де транспортний засіб було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини справи, визнала випадок страховим та оперативно врегулювала його, в повному обсязі виплативши клієнтові належне відшкодування в розмірі понесених ним збитків.
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже давно посідає лідируючі позиції на вітчизняному ринку автострахування. Так, за даними авторитетного видання Insurance TOP, за підсумками перших шести місяців поточного року СГ «ТАС» утримує безперечне лідерство на ринку страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та входить в ТОП-7 на ринку КАСКО.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас