Метро на Виноградар: вже перенесли інженерні мережі (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Метро на Виноградар: вже перенесли інженерні мережі (відео)

Казна та Політика
3609
Роботи з будівництва двох нових станцій метрополітену в напрямку Виноградаря тривають за графіком. І наприкінці наступного року місто планує відкрити нові станції.
Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.
«Роботи відбуваються на всіх шести будмайданчиках нової ділянки метрополітену. Там вже перенесли тепломережі і продовжують винос інженерних мереж з-під ділянок будівництва метрополітену. На вулиці Межовій розібрали будівлі станції технічного обслуговування, які заважали будівництву. На будмайданчику на перетині вулиць Північно-Сирецької та Межової метробудівці просунулися істотно – під землю. Тут працює тунелепрохідницький комплекс, який фахівці назвали «Галиною».
Він вже пройшов 425 метрів правого перегінного тунелю в напрямку станції метро «Сирець». Як запевняють метробудівці, роботи тривають за графіком. І наприкінці наступного року ми плануємо відкрити дві нові станції метро на Виноградар», – зазначив Віталій Кличко.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше повідомлялося, що перші станції метро на Виноградар у Києві будуть відкриті у грудні 2021 року, а в майбутньому цю лінію метро хочуть з’єднати зі станцією Тараса Шевченка.
  • Терміни будівництва метро на Виноградар зараз дещо змістили через карантин і неможливість приїхати в Україну фахівців з Німеччини, які контролюють роботу прохідницького щита під час будівництва тунелю метрополітену.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас