Цитрус + Альфа-Банк = Чорна п'ятниця-2020. Гарячий час для вигідних покупок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цитрус + Альфа-Банк = Чорна п'ятниця-2020. Гарячий час для вигідних покупок

Кредит&Депозит
60
Тиждень великих знижок – це шанс зробити масштабну покупку з хорошою знижкою. Умови кредиту від Альфа-Банку актуальні для акційних товарів Чорної П’ятниці в Цитрусі! З 23 по 30 листопада ви можете придбати побутову техніку та гаджети від світових брендів, з гарантією і вигідними умовами оплати.
Умови покупок в Цитрусі з Альфа-Банком
Підвищений кешбек. У звичайні дні на покупку у кредит діє кешбек 5% за картками Альфа-Банку. У дні “Чорної п’ятниці” – кешбек сягає 10% при оплаті покупки картками MasterCard від Альфа-Банку! Наприклад, покупка MacBook Air в кредит зі знижкою за 29 999 грн принесе 2999,9 грн кешбеку на карту.
Кредит на дивані. При оформленні кредиту в інтернет-магазині, всі документи можна оформити вдома – до вас приїде банківський співробітник. Це зручно в умовах карантину. Всі запобіжні заходи дотримані!
Основні умови розстрочки:
  • від 0,01% річних,
  • термін кредиту – до 25 місяців,
  • максимальна сума чека – до 150 000 грн,
  • початковий внесок – від 0 грн.
Знижки у Чорну п’ятницю 2020 діють на смартфони, ноутбуки, велику побутову техніку, роботи-прибиральники, оптимізатори повітря, гаджети для краси, здоров’я і комфорту. Зробіть свій будинок затишнішим, день технологічним, а роботу продуктивною разом з Цитрусом і Альфа-Банком!
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас