Кабмін пропонує додатково підвищити зарплати в прокуратурі вже з 1 січня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін пропонує додатково підвищити зарплати в прокуратурі вже з 1 січня

Казна та Політика
1210
Кабмін пропонує в 2021 році додатково підвищити розмір прожиткового мінімуму, який застосовується для визначення посадового окладу прокурора окружної прокуратури.
Про це повідомляє Центр аналізу публічних фінансів та публічного управління Київської школи економіки з посиланням на нові додатки до проєкту бюджету-2021.
“Якщо раніше цей розмір планувався на рівні 1 тис. грн з 1 січня 2021 року, тепер уряд пропонує підвищити цей розмір до 1600 гривень.
Як видно з нових додатків до проєкту Закону про держбюджет на 2021 рік, це призведе до збільшення витрат на Генеральну прокуратуру на 2 млрд грн”, – йдеться в повідомленні.
Економісти зазначають, що це єдине додаткове підвищення соціальних стандартів, яке передбачено в проєкті бюджету до 2 читання, яке, до того ж, передбачається вже з 1 січня 2021 року.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше були названі зарплати міністрів Кабміну в жовтні: найбільш високооплачуваним членом Кабінету Міністрів у жовтні став виконувач обов’язків міністра освіти і науки Сергій Шкарлет. Йому нарахували 105 тис.176 грн, включаючи відпускні та матеріальну допомогу на оздоровлення.

Отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас