Renault закриває завод у Франції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault закриває завод у Франції

Технології&Авто
1966
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, французька компанія Renault прийняла рішення про припинення виробництва автомобілів на одному з підприємств в Європі, незважаючи на опір влади країни.
Мова йде про підприємство в місті Флен-сюр-Сен у 40 кілометрах від Парижа, яке функціонує вже майже впродовж 70 років. На даний час час на його потужностях виробляють електрокар Zoe і Nissan Micra.
До 2024 року підприємство збираються перепрофілювати під майданчик з переробки та модернізації автомобілів і акумуляторів. Виробництво електрокарів і автомобілів поступово перенесуть на завод в Дуе.
Звісно, профспілки проти такого рішення. На їхню думку, Renault цілком може поєднувати виробництво у Флен-сюр-Сен з іншими видами діяльності.
У травні 2020 року президент Франції Еммануель Макрон представив заходи з відродження згасаючого французького автопрому. Він пообіцяв автовиробникам в обмін на збереження підприємств на території Франції надати їм фінансову підтримку з боку держави в розмірі 5 мільярдів євро на час пандемії коронавірусу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас