Медіахолдинг Коломойського вирішив закрити відоме інтернет-видання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медіахолдинг Коломойського вирішив закрити відоме інтернет-видання

Фондовий ринок
1613
З 27 листопада медіахолдинг олігарха Ігоря Коломойського “1+1 media” закриє Інтернет-видання про українську медіасферу “Телекритика”, повідомляється на сайті видання. З 2001 року проєкт кілька разів змінював формат і форму донесення контенту, що дозволяло поступово скорочувати витрати на підтримку видання.
“Враховуючи збиток, завданий світу коронакризою, що боляче вдарив і по ринку медіа, група “1+1 media” ухвалила рішення припинити подальшу підтримку видання і зосередитися на розвитку ключових проєктів”, – йдеться в повідомленні.
Як заявив генеральний директор “1+1 media” Ярослав Пахольчук, актуальна стратегія холдингу полягає в розвитку і продовженні інвестицій тільки в ті проєкти, які мають високий потенціал вийти на самоокупність і стати прибутковими. Але з низки об’єктивних причин “Телекритика” не змогла увійти в цей список.
У коментарі він зазначив, що як такого плану оптимізаційних заходів у холдингу немає.
“У нас стратегія зростання і розвитку. Основні зміни вже відбулися протягом 2020 року. Але COVID-19 несе багато невизначеності, відповідно тримаємо руку на пульсі”, – сказав він.
Нагадаємо, у вересні тендерний комітет Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, більшістю голосів обрав компанію “1+1 Інтернет” переможцем конкурсу з відбору керуючого активами Українського Медіа Холдингу (УМХ, UMH).
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас