Головна ялинка столиці обійдеться в 5-7 млн (фото проєкту) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Головна ялинка столиці обійдеться в 5-7 млн (фото проєкту)

Світ
1055
Святкування Нового року в Києві через пандемію коронавірусу проходитимуть без концертів, масових гулянь і з дотриманням карантинних правил.
Про це повідомив організатор новорічних свят та інших культурних заходів у Києві – компанія FolkUkraine.
“Якщо дотримуватися правил безпеки, то вуличні святкування не несуть жодної загрози. Це символ Нового року і традиція, яку не потрібно скасовувати. У цьому сезоні ми будемо керуватися у своїй роботі виключно розпорядженнями Кабінету Міністрів і головного санітарного лікаря”, – зазначили в компанії.
Концертів і масових гулянь не планується. Однак на святкових локаціях розмістяться будиночки з зігрівальними напоями та сувенірною продукцією.
Організатори зазначають, що у разі введення урядом жорсткого карантину всі події, такі як запалення ялинки, репортажі з прикрашених локацій, транслюватимуться онлайн. Також повідомили, що можлива огорожа території, щоб до ялинки підходила обмежена кількість людей.
Головна ялинка на Софійській площі в Києві буде штучною і обійдеться в 5-7 млн гривень. Кошти на неї отримані від спонсорів і рекламодавців.
Головна ялинка столиці обійдеться в 5-7 млн (фото проєкту)
Як і минулі роки, головна ялинка України розташується на Софійській площі, тематика цього року – “Казковий ліс” зі своїми персонажами та тематичним декором (лісові звірі та плоди – шишки, горішки, бурульки, сніжинки та гірлянди).
На ялинці буде близько 1500 іграшок і 10 кілометрів гірлянд, передбачувана висота – 31 метр.
Цього року у киян буде відразу три новорічні ялинки. Головна ялинка країни – на Софійській площі, головна ялинка Києва біля Арки Дружби народів і ялинка на Контрактовій площі. Організатори готують спеціальний маршрут з новорічними локаціями, який об’єднує всі три головні ялинки.

Довідка Finance.ua

  • Відкриття новорічної ялинки о 19.00 19 грудня 2020 року в День Святого Миколая.

Хочу отримати гроші на подарунки до Нового року 💸

За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас