Підприємства групи "ТАС" Тігіпка випустили облігації майже на 2 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підприємства групи "ТАС" Тігіпка випустили облігації майже на 2 млрд грн

Фондовий ринок
541
Підприємства групи “ТАС” Сергія Тігіпка з урахуванням ситуації на фінансовому ринку вирішили випустити корпоративні облігації на загальну суму 1 млрд 885 млн грн і EUR3 млн, повідомив директор департаменту міжнародних проектів групи Роман Гороховських.
“Цього року було прийнято рішення випустити новий для групи інструмент, який в даній ринковій ситуації має перспективи і може бути оптимальним, – корпоративні облігації”, – сказав він на Ukrainian CFO Forum 2020 на Києві, який пройшов днями.
“З’являється якийсь розрив і якась можливість між ставками, за якими клієнти банків хотіли б розміщуватися, і ставками, за якими компанії групи можуть залучити фінансування”, – пояснив Гороховських, що відповідає в групі “ТАС” за залучення зовнішнього фінансування.
Він зазначив, що з урахуванням наявності в групі “ТАС” підприємств з різних секторів, потенційні інвестори мають досить хороший вибір і є можливість з кожним інвестором узгодити індивідуальні умови і прибутковість.
На думку директора департаменту, ймовірні покупці корпоративних облігацій підприємств групи “ТАС” – ті, “хто знає нашого акціонера і групу, хто розміщує пасиви в банках групи”. “Ризики практично ті ж, позаяк власник той же, але прибутковість підприємства можуть запропонувати вищу”, – зазначив Гороховських.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас