Пасажирам потрібно буде пройти вакцинацію перед міжнародними рейсами - думка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пасажирам потрібно буде пройти вакцинацію перед міжнародними рейсами - думка

Особисті фінанси
1235
Національний авіаперевізник Австралії Qantas вимагатиме від майбутніх міжнародних мандрівників довести, що вони були вакциновані проти Covid-19 перед польотом.
Про це пише CNN.
Генеральний директор авіакомпанії Алан Джойс сказав у інтерв’ю Nine News, що цей крок буде «необхідністю», коли вакцини від коронавірусу стануть легко доступні.
Джойс сказав, що авіакомпанія розглядає можливість зміни своїх умов, щоб «просити людей зробити вакцинацію, перш ніж вони сядуть в літак».
«Якщо вам це потрібно всередині країни, нам потрібно буде подивитися, що відбувається з Covid-19 на ринку. Але, безумовно, для приїжджаючих іноземних відвідувачів і людей, які залишають країну, ми вважаємо, що це необхідно», – сказав голова Qantas.
Хоча Qantas є першою авіакомпанією, яка вказала, що вакцинація від Covid-19 буде обов’язковою перед поїздкою, інші незабаром можуть наслідувати її приклад.
«Я думаю, що це буде звичайна тема для розмов з моїми колегами з інших авіакомпаній по всьому світу», – сказав Джойс.

Довідка Finance.ua:

  • Виробник ліків Pfizer заявив у середу, що його вакцина проти коронавірусу ефективна на 95 відсотків і не має серйозних побічних ефектів — це перший набір повних результатів випробувань вакцини на пізній стадії, оскільки кількість випадків захворювання на Covid-19 стрімко зростає по всьому світу.
  • Згідно з попередніми даними, опублікованими компанією, вакцина Moderna ефективна проти коронавірусу на 94,5%, що робить її другою вакциною в Сполучених Штатах з високим показником ефективності.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас