У Кабміні розробили план дій з підтримки бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні розробили план дій з підтримки бізнесу

Казна та Політика
354
Кабмін минулого тижня за дорученням президента розробив план дій з підтримки бізнесу та окремих галузей, повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає прес-служба глави держави.
А вже цього тижня Мінекономрозвитку має доопрацювати показники щодо підтримки окремих галузей, які постраждали через введення карантину.
Шмигаль пообіцяв, що держава підтримає підприємців. У свою чергу президент Володимир Зеленський зазначив, що карантин вихідного дня і додаткові заходи безпеки дають свої результати.
“Ми повинні зробити все, щоб уникнути повного локдауну. Поки статистика показує, що нам вдається стримувати прогнозоване зростання. Також важливо відновити всі економічні програми і почати нові, щоб допомогти якомога більшій кількості людей. Адже епідемічна ситуація по всьому світу впливає на економіку” , – підкреслив Зеленський.
Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, який також був присутній на засіданні, повідомив, що тижнева динаміка захворюваності на коронавірус в Україні стабілізувалася. А глава Нацполіції Ігор Клименко повідомив, що було виписано 1300 штрафів за порушення маскового режиму.
Крім того, протягом вихідних, 21-22 листопада, поліцейські припинили роботу 1347 суб’єктів господарювання, які працювали всупереч карантинним обмеженням. За результатами перевірок на представників закладів-порушників складено одна 1144 адмінпротоколи.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас