Кількість операцій через POS-термінали в карантинні вихідні в банках знизилася на чверть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість операцій через POS-термінали в карантинні вихідні в банках знизилася на чверть

Казна та Політика
161
Кількість операцій через POS-термінали за підсумками 14-15 листопада, з яких стартував карантин вихідного дня, в окремих банках знизилася майже на чверть, свідчать результати опитування.
Як повідомила начальник управління розробки продуктів департаменту роздрібного бізнесу банку “Південний” Ольга Коломієць, за минулі вихідні кількість операцій, проведених через POS-термінали банку, знизилася 24,5%, а оборот – більш ніж на 55%.
Вона додала, що сума і кількість операцій, проведених в будні дні минулого тижня, практично не змінилися в порівнянні з позаминулим.
Коломієць зазначила, що в період з 9 до 15 листопада 76% від загальної кількості операцій через термінали банку “Південний” проводилися в будні дні і, відповідно, 24% – у вихідні. “Якщо говорити про обсяг операцій, то майже 81% – витрати з понеділка по п’ятницю, 19% – субота та неділя”, – додала вона.
Згідно з даними, наданими пресслужбою Приватбанку агентству “Інтерфакс-Україна”, минулої суботи клієнти банку провели 1,05 млн операцій через його POS-термінали, що на 11% менше, ніж 6 листопада, і на 9% – ніж 30 жовтня. Дані за неділю банк надати не зміг.
У пресслужбі додали, що разом з тим середня кількість операцій, проведених клієнтами Приватбанку через його POS-термінали за підсумками 9-12 листопада, склала 1,68 млн, що на 37% більше, ніж у попередній тиждень і на 39% – ніж в останній тиждень жовтня.
У Приватбанку вказали, що середня сума за відповідними операціями залишилася незмінною.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас