Кредит до зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредит до зарплати

Кредит&Депозит
46
До зарплати бюджет обмежений, а з’явилися додаткові витрати? Або акції в улюбленому магазині, а коштів не вистачає? А може не вистачає грошей на купівлю нового взуття замість порваних черевиків? Отримавши кредит до зарплати від Кредитон ви забудете про фінансові труднощі на довго! Тепер Ви можете не збирати гроші на вподобаний костюм. Оформляйте швидкий кредит до зарплати на карту за 10 хвилин.
Чи використайте гроші до зарплати на будь-які свої потреби:
  • придбання побутової техніки, гаджетів або речей;
  • покупка продуктів харчування;
  • сплата комунальних рахунків;
  • погашення позики;
  • подорожі;
  • здійснення будь-якої мрії!
Вам не потрібно буде вказувати в яких цілях беруться гроші на карту до зарплати. Кредит до зарплати на карту до 10 000 грн. в Києві та інших містах України доступний при наявності паспорта, ІПН і банківської карти. Без поручителів, без довідок, без довгих очікувань. Всього менш ніж за 10 хвилин вся необхідна сума буде на Вашому рахунку. З поверненням грошей до зарплати онлайн не виникне труднощів. У разі, якщо погасити кредит вчасно важко, доступна опція пролонгації позики. Більш того, продовжуючи термін дії мікропозики онлайн Ви отримаєте додаткові знижки на наступні пролонгації. Оформляйте займ до зарплати онлайн на сайті Crediton з будь-якого куточка України! Що б отримати гроші потрібен тільки доступ в інтернет, а це зараз можливо за допомогою будь-якого смартфона.
ЯК ОТРИМАТИ КРЕДИТ ДО ЗАРПЛАТИ В CREDITON?
Особи від 18 років можуть отримати гроші до зарплати за 10 хвилин по всій території України. Скористайтеся онлайн-калькулятором для ознайомлення з усіма умовами кредитування до зарплати. Вкажіть потрібну суму і термін повернення коштів. На екрані відобразиться скільки потрібно буде повернути після закінчення зазначеного терміну. Далі, потрібно заповнити заявку на отримання грошей до зарплати на карту. У відповідні рядки внесіть паспортні дані, номер банківської карти, ІПН, контактний номер телефону та електронну пошту. Будьте уважні при заповненні всіх рядків, так як наявність помилок може вплинути на рішення по кредитуванню. На розгляді заявка буде перебувати не більше 5 хвилин. Після чого, на пошту надійде підтвердження про отримання грошей до зарплати, а на рахунок буде зарахована вся сума позики.
У ЗАЗНАЧЕНИЙ ВАМИ ТЕРМІН НЕОБХІДНО БУДЕ ПОВЕРНУТИ ПОЗИКУ. ДЛЯ ЦЬОГО ДОСТАТНЬО ОБРАТИ ОДИН З ВАРІАНТІВ ПОГАШЕННЯ КРЕДИТУ ДО ЗАРПЛАТИ:
  • в Особистому кабінеті на сайті Crediton;
  • скористатися інтернет-банкінгом Вашого банку;
  • через платформу EasyPay;
  • відвідавши касу відділення будь-якого банку;
  • за допомогою платіжного терміналу.
Якщо в зазначений термін повернути позику не можливо – продовжите термін дії кредиту до зарплати. Ця функція доступна в Особистому кабінеті на Кредитон. Гроші в борг до зарплати на карту доступні цілодобово, без переривати і вихідних. Більш того, Вам не доведеться підтверджувати по телефону свою особистість або аргументувати своє рішення про отримання позики. Всього кілька хвилин на заповнення анкети, і потрібна сума в повному обсязі виявиться на Вашому рахунку.
За матеріалами:
Crediton
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас