СГ ТАС виплатила 634 тис. грн за договором Правильне КАСКО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ ТАС виплатила 634 тис. грн за договором Правильне КАСКО

Особисті фінанси
35
Щодня в Україні стаються тисячі аварій, і більшість з них – через нехтування водіями загальноприйнятими та всім добре відомими правилами дорожнього руху. Хтось десь перевищив швидкість, бо дуже поспішав, хтось вирішив проскочити на червоне світло, мовляв, інших учасників дорожнього руху поблизу немає, тож до аварії цей «маневр» не призведе, хтось не пропустив інший транспортний засіб, що рухався головною дорогою, бо той дуже повільно їхав. Здавалось би, дрібничка, але ж до яких серйозних наслідків може призвести таке зневажливе ставлення до «законів дороги»! І найсумніше те, що, окрім власне самого порушника, часто-густо в результаті його дій страждають інші учасники дорожнього руху – ті, хто дотримується ПДР, але просто волею випадку опинилися поруч з лихачем.
Саме так нещодавно «не пощастило» одному з клієнтів СГ «ТАС», власнику автомобіля Volvo XC90. На трасі під Києвом його несподівано «підрізав» інший учасник дорожнього руху – на автомобілі Mazda, що їхав попереду. Однак, як це часто буває в таких випадках, сам порушник, виконуючи свій «маневр», адекватно не зміг оцінити дорожню обстановку і в результаті допустив зіткнення з Volvo. На щастя, в аварії ніхто серйозних травм не отримав, а ось пошкодження автомобілів виявилися суттєвими. Так, в застрахованого СГ «ТАС» транспортного засобу було пошкоджено бампер, переднє крило, диски та шини передніх коліс, розбито ліхтар. Згідно з висновком експертизи, загальний збиток власника автомобіля склав 634314 грн.
Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором «Правильне КАСКО» і виплатила Страхова група «ТАС», перерахувавши гроші на СТО, де здійснюватиметься відновлювальний ремонт автівки.
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже давно користується репутацією провідного автостраховика країни, якому довіряють свій страховий захист з кожним роком все більше і більше автомобілістів. Так, лише минулого року СГ «ТАС» оформила 963687 полісів обов’язкової та 182805 полісів добровільної «автоцивілки», а також прийняла на страхування 42388 транспортних засобів, уклавши відповідну кількість договорів КАСКО. Загалом в 2019 році саме Страховій групі «ТАС» довірили свій страховий захист 1181261 клієнт.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас