Що таке токенізація, і чим вона може бути корисна (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що таке токенізація, і чим вона може бути корисна (інфографіка)

Фінтех і Картки
1449
З 2020 року Visa і Mastercard запустили процес переходу на токени, що ще раз доводить, що сховище карток під надійним захистом платіжних систем.
Про це розповів Олексій Миропольський, комерційний директор, Portmone на FinRetail 2020, яка проходить 20 листопада в Києві.
“Суть токенізації дуже проста. Людина може забути свою картку вдома, але не залишиться без обіду, замовить квіти на подарунок і замовить ввечері таксі з бару. Бізнес же може зберігати у себе токен без будь-яких додаткових сертифікатів безпеки”, – пояснив він.

Довідка Finance.UA:

  • Токенізація – заміна реальних карткових даних, які є на вашій пластиковій картці, спеціальними цифровими значеннями. Ці значення можуть зберігатися на ваших персональних пристроях і в будь-яких інших цифрових сховищах.
  • Токеном можна скористатися в інтернет-комерції, коли інтернет-магазини зберігають цифрову картку, надаючи клієнту безпечний і зручний елемент платежу. У фізичному середовищі токеном можна скористатися, коли за допомогою мобільних додатків можна здійснити безконтактну купівлю.
Що таке токенізація, і чим вона може бути корисна (інфографіка)
Прогнози на 2021 рік:
  • Візуалізація платіжних карток у додатках і кабінетах партнерів. Щоб клієнт мав можливість обрати саме ту картку, яку планував.
  • Збільшення простих і нативних методів оплати в онлайні за допомогою токенів і цифрових гаманців.
  • Поліпшення клієнтського досвіду на сайті і в додатках при оплаті онлайн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас