Land Rover представила оновлену версію Range Rover Velar (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Land Rover представила оновлену версію Range Rover Velar (фото)

Технології&Авто
880
Британський бренд Land Rover представив нову версію моделі Range Rover Velar 2021 модельного року. Авто отримало нову гібридну силову установку, яка видає 395 к. с. потужності.
Середньорозмірний кросовер Range Rover Velar випускається з 2017 року, і навіть за сучасними мірками виглядає доволі свіжо.
Ймовірно тому у Land Rover вирішили почекати з виходом нового покоління моделі і представили оновлену версію авто 2021 модельного року.
Ключовим зміною у останньому Velar стане абсолютно нова гібридна силова установка. Інженери розробили трилітровий шестициліндровий двигун, який працює у парі з електромотором і видає 335 або 395 к. с. потужності, залежно від конфігурації.
Land Rover представила оновлену версію Range Rover Velar (фото)
Виробник заявляє, що розгін від нуля до 60 миль/год (96 км/год) у найпотужнішої версії авто займе 5,2 секунди.
Крім гібрида авто також буде доступно з дволітровим турбованим мотором на 247 к. с. Всередині автомобіль отримав просунуту мультимедійну систему з 10-дюймовим дисплеєм у центральній частині торпедо.
Land Rover представила оновлену версію Range Rover Velar (фото)
Опціонально Land Rover також пропонуватиме своїм клієнтам систему фільтрації повітря, систему активного шумозаглушення і нову 3D-камеру. Початкова вартість нового Velar складе $56,9 тис.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас