Google розповіла про нові функції віртуального помічника Google Assistant — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google розповіла про нові функції віртуального помічника Google Assistant

Технології&Авто
625
Компанія Google анонсувала велике програмне оновлення для свого голосового асистента Google Assistant.
Апдейт виявився спеціалізованим: цифровий асистент отримає навички, орієнтовані на активне використання в сім’ї, пропонуючи широкі можливості з планування та організації сімейного дозвілля.
Згідно з офіційним блогу розробників, оновлення розширить функціональність Nest Hub Max і інших розумних дисплеїв з підтримкою фірмових сервісів. Одним з корисних умінь Google Assistant стане створення заміток за аналогією зі стікерами на холодильнику – їх зможуть побачити всі члени сім’ї. Функція Family Bell буде нагадувати про домашній розпорядок дня, доповнюючи звуковий сигнал відповідним події текстом.
Голосовий помічник також отримає можливість відстеження всіх домочадців за допомогою картографічного сервісу Google Maps за запитом «Окей, Google, де моя родина?». Крім того, розробники додали команди для отримання інформації про різні цікаві факти. Наприклад, при запиті «Окей, Google, розкажи про тварину дня» помічник тут же прочитає незвичайну історію про звірка. З’являться в списку навичок асистента і освітні функції.
Синхронізація з сімейним обліковим записом здійснюється за допомогою функції Family Link, до якої батьки можуть підключити дітей, створивши для них окремий акаунт. Google не назвала точну дату доступності оновленого асистента з підтримкою сімейних функцій, але пообіцяла почати випуск апдейту до кінця 2020 року.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас