"Ми будемо забезпечені чистою енергією, а довкілля буде захищеним", - нардеп Гончаренко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Ми будемо забезпечені чистою енергією, а довкілля буде захищеним", - нардеп Гончаренко

Енергетика
1414
25 народних депутатів України, які представляють усі парламентські фракції та групи, створили міжфракційне об’єднання “Чиста енергія – здорове довкілля”, повідомив нардеп від “Європейської солідарності” Олексій Гончаренко.
Окрім Гончаренко, співголовами об’єднання стали Арсеній Пушкаренко ( “Слуга народу”), Юлія Клименко (“Голос”), Дмитро Лубінець ( “За майбутнє”), Олексій Кучеренко ( “Батьківщина”), Олександр Лукашев (“Опозиційна платформа – За життя”), Максим Єфімов (“Довіра”).
“У Верховній Раді створено міжфракційне об’єднання “Чиста енергія – здорове довкілля”. До його складу увійшли 25 депутатів з усіх фракцій і груп, що демонструє важливість теми, з якою ми плануємо працювати”, – заявив Гончаренко.
За його словами, мета створення об’єднання – допомагати розвитку в Україні відновлюваної енергетики. Гончаренко зазначив, що залучення $ 12 млрд інвестицій в сектор ВДЕ – не єдиний плюс розвитку галузі.
“Однак, це ще далеко не всі плюси, які дає нам відновлювальна енергетика як у короткостроковій, так і в довгостроковій перспективі. Саме тому, ми маємо бути впевнені, що чистою енергією ми будемо забезпечені, а наше довкілля буде захищеним”, – зазначає Гончаренко.
Відзначимо, відповідно до Енергетичної стратегії України до 2035 року, питома вага енергії, виробленої з відновлюваних джерел, до цього періоду має досягти 25%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас