Harley-Davidson випустить одразу чотири моделі електричних велосипедів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Harley-Davidson випустить одразу чотири моделі електричних велосипедів

Технології&Авто
559
Минулого місяця стало відомо про те, що підрозділ компанії Harley-Davidson, що займається розробкою електричних велосипедів, перетворився на окремий бренд під назвою Serial 1 Cycle. Тепер же виробник розкрив більше подробиць про перші чотири моделі, які надійдуть у продаж в Німеччині і США навесні наступного року.
Йдеться про міські байки з педалями, в конструкції яких передбачений середньопривідний мотор і акумуляторна батарея. Покупці зможуть обирати між моделями Mosh/Cty, Rush/Cty, Rush/CTY Step-Thru і Rush/Cty Speed, вартість яких змінюється від $3399 до $4999.
Harley-Davidson випустить одразу чотири моделі електричних велосипедів
Розробники оснастили байки двигунами потужністю 250 Вт, які дозволяють розганятися до 32 км/год (за винятком Rush/Cty Speed, який здатний рухатися швидше). Мотор Brose забезпечує чотири рівні потужності, а автоматична коробка передач Enviolo Automatiq дозволить їхати більш плавно.
Кожна модель буде поставлятися з вбудованим освітленням спереду і ззаду, літій-іонною батареєю всередині рами, а також не вимагає обслуговування карбоновим ремінним приводом Gates. Це не перший випадок, коли замість ланцюгового приводу використовується ремінний, але моделей, в яких реалізована ця технологія, все ще мало.
Найбільш доступний Mosh/Cty має в конструкції акумулятор на 529 Вт·год, який забезпечує запас ходу 56-168 км. Оскільки в конструкції є педалі, пройдену без підзарядки відстань може сильно змінюватися залежно від того, використовуються вони при їзді чи ні. У конструкції передбачені двопоршневі дискові гальма з супортами на переднє і заднє колесо. Модель є базовою, тому в ній не передбачена можливість перемикання передач. Цей байк є найлегшим в серії, його вага приблизно дорівнює 22 кг. Стати володарем Mosh/Cty можна буде, заплативши $3399.
Rush/Cty може похвалитися акумуляторною батареєю на 706 Вт·год, яка дозволяє долати без підзарядки 56-185 км. У конструкції задіяна трансмісія Enviolo Automatiq, використовувана для автоматичного перемикання швидкостей залежно від темпу руху, частоти обертання педалей і місцевості. Розробники оцінили Rush/Cty, який важить 26,7 кг, в $4449.
Rush/Cty Step-Thru має в конструкції батарею на 529 Вт*год, якої достатньо для подолання 48-144 км. Особливість цього байка не тільки в зниженому енергоспоживанні, але і в наявності вбудованого бардачка об’ємом 620 см³. Велосипед важить 27 кг, а для його купівлі доведеться витратити $4,399.
Найбільш просунутим варіантом є Rush/Cty Speed. Ця модель здатна розганятися до 45 км/год, а вбудована батарея на 706 Вт·год забезпечує запас ходу в 40-185 км. Байк важить 26,7 кг, а щоб стати його володарем, доведеться заплатити $4999.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас