Столичному оцінювачу нерухомості повідомили про підозру через збитки держбанку на понад 140 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столичному оцінювачу нерухомості повідомили про підозру через збитки держбанку на понад 140 млн гривень

Кримінал
620
Київська місцева прокуратура повідомила про підозру оцінювачу нерухомості, який, зловживаючи повноваженнями, завдав державному банку збитків на 143 млн грн.
Про це повідомляє Київська міська прокуратура на сторінці у FACEBOOK.
“Київською місцевою прокуратурою № 7 повідомлено про підозру оцінювачу нерухомості, який, зловживаючи повноваженнями, завдав державному банку збитків на 143 млн гривень (ч. 2 ст. 365-2, ч. 2 ст. 358 КК України). Згідно з матеріалами слідства, державний банк з метою оцінки ринкової вартості 52 квартир, розташованих у центральній частині столиці, що належать йому, звернувся за послугами до оцінювача. Однак, діючи в інтересах окремих осіб та суб’єктів господарювання, оцінювач на підставі підроблених документів занизив у три рази ринкову вартість вказаних об’єктів нерухомості”, – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що за результатами реалізації квартир за заниженою вартістю ПАТ АБ “Укргазбанк” спричинено шкоду у розмірі 143 млн грн.
“З метою недопущення подальших незаконних дій рішенням суду на об’єкти нерухомості накладено арешт. Також встановлюються інші особи, які можуть бути причетними до злочинів”, – вказано у повідомленні.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас