У 11 населених пунктах досі не розпочався опалювальний сезон через борги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 11 населених пунктах досі не розпочався опалювальний сезон через борги

Енергетика
733
У 11 населених пунктах через критичні борги досі повністю або частково заблокований старт опалювального сезону. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу НАК “Нафтогаз”.
“Через критичні борги 16 виробників тепла досі повністю або частково заблокований старт опалювального сезону в 11 населених пунктах… Так, без тепла залишаються мешканці населених пунктів в Дніпропетровській, Житомирській, Луганській, Одеській і Харківській областях”, – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що “Нафтогаз” інформував ОДА та міські адміністрації про борги, а з липня публікував перелік боржників, яким згідно із законом не може постачати газ в зв’язку з критичними боргами.
“За останні 4 місяці проблему критичних боргів вирішили 93 виробники тепла – перелік скоротився з 109 критичних боржників (станом на 13 липня) до 16 (станом на 12 листопада)”, – зазначено в повідомленні.
Повідомляється, що заборгованість існує на 16 підприємствах: в Кам’янському, Житомирі, Києві, Старобільську, Щасті, Іллічівську, чотирьох одеських компаніях, Рені, Хлібодарському, в Харківській області та трьох підприємствах Харкова.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас