Онлайн кредит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Онлайн кредит

Кредит&Депозит
26
Онлайн кредит в Кредитон – швидкий і надійний спосіб отримати до 10 000 грн. за 10 хвилин. Не потрібно відвідувати банківські офіси, збирати документи і вказувати поручителів, чи чекати схвалення кредиту. Вся процедура отримання онлайн кредиту відбувається віддалено, за допомогою мережі інтернет. Ви можете скористатися навіть мобільним інтернетом вашого оператора, аби отримати миттєвий кредит на карту. Достатньо мати паспорт, ідентифікаційний код і платіжну карту будь-якого діючого банку України. Використовуйте онлайн кредит на карту для будь-яких своїх потреб. Ми не обмежуємо використання коштів і не вимагаємо обґрунтувань на що береться мікропозика на карту. Більш того, швидке оформлення мікрокредитування на сайті Crediton дозволяє скористатися додатковими коштами перебуваючи в магазині. У лічені хвилини гроші надійдуть на Ваш рахунок і можуть бути використані на сплату необхідних товарів. Для постійних клієнтів нашого сервісу діють знижки та спрощені умови оформлення миттєвого онлайн кредиту. Таким чином, Ви можете отримати зниження ставки за програмою лояльності, прискорену обробку заявки, знижки на пролонгацію. У разі, якщо повернути онлайн кредит вчасно важко, то термін дії позики можливо продовжити. Тим більше, передбачені додаткові знижки на пролонгацію.
Онлайн кредит
ЯК ОТРИМАТИ ОНЛАЙН КРЕДИТ В CREDITON?
Оформити онлайн кредит можуть виключно повнолітні громадяни України. Достатньо мати паспорт, ідентифікаційний код і банківську карту, що б отримати гроші за 10 хвилин. З усіма умовами онлайн кредиту на карту необхідно ознайомитися скориставшись онлайн-калькулятором на сайті Crediton. Вкажіть суму кредиту до 10 000 грн. і термін кредитування до 30 днів, і на екрані відобразитися сума, яку необхідно буде повернути по закінченню даного терміну. Без прихованих платежів і доплат. Заповніть заявку на отримання моментального онлайн кредиту на карту. Для цього у відповідних рядках вкажіть паспортні дані, ідентифікаційний номер, номер банківської карти, контактний номер телефону та електронну пошту. Заявка буде перебувати на розгляді лічені хвилини, а гроші надійдуть на вказаний рахунок, одночасно з дозволом на отримання онлайн кредиту. Використовувати швидку позику онлайн можна відразу після зарахування коштів на карту. Своєчасне повернення онлайн кредиту не складе труднощів.
ПЕРЕДБАЧЕНО ПОГАШЕННЯ УСІМА МОЖЛИВИМИ ТА ДОСТУПНИМИ СПОСОБАМИ:
  • в Особистому кабінеті на сайті Кредитон;
  • за допомогою інтернет-банкінгу будь-якого банку України;
  • в касі відділення банку;
  • через EasyPay;
  • в платіжному терміналі.
Термін кредиту можна продовжити на зручний для Вас строк. З кожною наступною пролонгацією Ви отримуєте додаткові знижки до 50%.
За матеріалами:
Crediton
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас