Аналітики дали прогноз курсу гривні до кінця року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики дали прогноз курсу гривні до кінця року

Валюта
2259
Курс гривні до долара найближчим часом може зміститися в бік 28 гривень/долар. А до кінця року курс не повинен перевищити показник в 29 гривень за долар.
За словами старшого фінансового аналітика групи ICU Тараса Котовича, надалі котирування по парі гривня/долар повернуться в коридор 28,5-29.
Приблизно такий самий курс очікують і в Ідея Банку, допускаючи поступове “просідання” гривні.
“До кінця листопада ми очікуємо курсовий коридор 28,10 – 28,50 гривень/долар з плавною девальвацією до рівня 29 гривень/долар на кінець року”, – повідомив директор департаменту казначейства Ідея Банку Ярослав Кабін.
У Concorde Capital на кінець листопада очікують курс в межах 28,4 гривень/долар.
На початку листопада курс долара до гривні оновив максимум за два роки. Тоді Національний банк України встановив офіційний курс на позначці 28,58 гривень за долар.

Довідка Finance.ua:

  • Нацбанк не буде друкувати гроші для фінансування дефіциту бюджету, про це Шевченко заявив в інтерв’ю “Голос Америки”. За словами голови Нацбанку, фінансування дефіциту бюджету за рахунок емісії заборонено Законом про Національний банк.
  • За прогнозами інвестгрупи ICU В Україні найближчим часом почне падати гривня: “Нинішнє зміцнення гривні є тимчасовим перепочинком і в найближчі тижні повернеться до поступового падіння”.
🎬 Дізнавайтеся першими про валютні коливання на Youtube-каналі Finance.ua
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас