Карантин вихідного дня допоможе уникнути жорсткого локдауну в Україні – Зеленський — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Карантин вихідного дня допоможе уникнути жорсткого локдауну в Україні – Зеленський

Казна та Політика
1887
Президент Володимир Зеленський заявив, що тимчасовий режим карантину на вихідні, введений приблизно на кілька тижнів, допоможе уникнути запровадження жорсткого локдауну в Україні.
Як повідомляє пресслужба Офісу президента, про це він заявив на селекторній нараді з представниками Кабінету міністрів і правоохоронних органів для контролю ситуації з поширенням та запобіганням коронавірусної інфекції.
«Тимчасовий режим карантину на вихідні, приблизно на кілька тижнів, може допомогти нам уникнути жорсткого локдауну. Таким чином ми уникнемо великого збільшення хворих і встигнемо підготувати необхідну кількість ліжок. Збільшення кількості ліжок, носіння масок та тимчасовий карантин вихідного дня дадуть хороший ефект. Наш сценарій розвитку епідемічної ситуації в холодну пору року буде далеко не найгіршим», – зазначив Зеленський.
Нагадаємо, 9 листопада міністр охорони здоров’я Максим Степанов пояснив, що означатиме введення карантину вихідного дня.
“Ми будемо пропонувати жорсткий карантин вихідного дня. Це означає, що у вихідні дні, тобто суботу та неділю, починаючи з 00:00 суботи до 00:00 понеділка, щоб в країні працювали виключно продуктові магазини, аптеки, транспорт, автозаправні станції, ветеринарні аптеки”, – зауважив він.

Страхування від коронавірусу

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас