Для підприємців: 3 правила грамотної міжнародної логістики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Для підприємців: 3 правила грамотної міжнародної логістики

Особисті фінанси
411
Прибуток торгового підприємства безпосередньо залежить від оптимізації витрат на поставки продукції. Грамотно сформована організація транспортування скорочує витрати і дозволяє успішніше в фінансовому сенсі реалізовувати товари.
Для підприємців: 3 правила грамотної міжнародної логістики
Значення логістики для бізнесу
Для бізнесменів, які працюють із закордонними товарами, аспект логістики вкрай значущий. Чим далі країна-постачальник від місця збуту, тим більш продумано слід підходити до цього питання і вивчати його в широкому форматі, щоб виключити непотрібні витрати у дорозі. Наприклад, доставка з Китаю від транспортної компанії Meest China відбувається трьома способами і це дає повноцінний спектр для вибору маршруту під потреби бізнесу. Можна варіювати підходи до поставок під конкретні завдання – потрібно заощадити на перевезенні або в пріоритеті швидка доставка вантажів.
Розглянемо рекомендації, як вибирати оптимальний метод доставки і правильно планувати логістику.
Продумано визначайте спосіб доставки з Китаю
Служба Meest China працює з усіма можливими міжнародними перевезеннями:
  • морським напрямом;
  • авіамаршрутом;
  • залізничним шляхом.
Кожен з маршрутів має свої умови: терміни транспортування, ціни, обсяги вантажу. Такий спектр послуг – це зручно для підприємств, тому що можна підібрати різні форми перевезення під ситуацію і масштаби бізнес-проекту. Якщо ваше завдання – доставити велику партію продукції і терміни не піджимають, то оптимальним варіантом будуть морські перевезення вантажів з Китаю. Детальніше про послугу читайте на сторінці компанії https://meest.cn/uk/dostavka-morem-iz-kitaja. Це також економічний підхід – доставка кораблем має розцінки нижче, ніж інші способи. Для термінових завдань більше підійде авіа-доставка.
Для підприємців: 3 правила грамотної міжнародної логістики
Враховуйте додаткові послуги для оптимізації логістики
Також для грамотної організації перевезення товарів необхідно продумувати інші складові процесу. Зокрема це:
1.Доставка вантажу по Китаю. Якщо ваш постачальник її не забезпечує – потрібно шукати ще одного виконавця. Краще відразу співпрацювати з компанією, яка вирішує ці моменти.
2.Збірка і перепакування. Укомплектувати товари від різних продавців в один компактний контейнер – це також буде не зайвим для ергономічного використання простору в транспорті і економії.
3.Перевірка продукції. Зіпсований або неякісний товар – ще один фактор, який може «вдарити» по фінансам торгового підприємства. Добре, коли перевізник виконує функцію перевірки і висилає фотозвіт.
Команда Meest China максимально згладжує ризики різними допоміжними послугами та страхуванням вантажу перед транспортуванням.
Для підприємців: 3 правила грамотної міжнародної логістики
Обирайте злагоджений ритм обслуговування перевезень
Організація Meest China займає лідируючу позицію в сфері обслуговування доставок по маршруту Китай-Україна. Досвід роботи – 15 років. За цей час налагоджено оптимізований сервіс з чітким виконанням функцій на кожному етапі. Така організованість комфортна і вигідна для підприємців, тому Meest China обирають для реалізації перевезень.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас