Chevrolet почне продавати комплекти eCrate для переробки авто на електрокари (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Chevrolet почне продавати комплекти eCrate для переробки авто на електрокари (відео)

Технології&Авто
1562
Американський автовиробник Chevrolet (частина General Motors) допрацював свій проєкт eCrate до стадії серійного випуску. В результаті, починаючи з другої половини 2021 року, всі бажаючі зможуть придбати комплект для переробки свого ДВЗ-автомобіля на електромобіль і встановити його в авторизованих сервісах.
Як приклад такої модернізації інженери підрозділу Chevrolet Performance представили позашляховик Chevrolet K5 Blazer 1977 року.
При створенні Chevrolet K5 Blazer-E інженери вилучили 6,5-літровий двигун V8 потужністю 175 к.с., трьохшвидкісний автомат, паливну і вихлопну системи і встановили на їхнє місце електродвигун, батарею та інші необхідні для електромобіля компоненти.
За словами творців, близько 90% нових систем – це заводські компоненти Chevrolet Bolt EV. У підсумку позашляховик отримав електродвигун з потужністю 200 к.с. і крутним моментом 360 Нм, а також батарею на 60 кВтг (400 В) з рідинним охолодженням.
Фахівці Chevrolet Performance заявили, що планують розширити лінійку рішень eCrate конфігураціями з електродвигунами різної потужності і батареями різного об’єму, які будуть підходити для трансформації різнопланових ДВЗ-моделей. У перспективі в подібні комплекти будуть входити нові модульні батареї Ultium.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас