Технологія 3D Secure 2.0 відтепер у мобільному додатку ПУМБ Online — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Технологія 3D Secure 2.0 відтепер у мобільному додатку ПУМБ Online

Кредит&Депозит
210
Відтепер операції клієнтів Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) захищені ще більше: банк переходить на новий рівень захисту оплат в інтернеті – технологію 3D Secure 2.0. Тепер для підтвердження проведення платіжної операції задіяна біометрична ідентифікація – тобто тільки власник телефону зможе підтвердити оплату в інтернеті за допомогою скану відбитку пальця чи обличчя.
Для підтвердження оплати в інтернеті клієнту буде надіслане push-повідомлення за допомогою якого переходить до мобільного додатку ПУМБ Online. Додаток ідентифікує клієнта за допомогою сканування відбитку пальця з Touch ID або розпізнавання особи з Face ID. Після чого клієнт підтверджує оплату. Звертаємо увагу, що спрощена ідентифікація з біометрії буде доступна лише в тому випадку, якщо і смартфон, і банк-еквайєр, через який проходить оплата на сайті, підтримують технологію 3D Secure 2.0.
Технологія 3D Secure 2.0 підключиться автоматично після оновлення мобільного додатку. Щоб почати нею користуватися, необхідно:
  • Налаштувати вхід до мобільного додатку ПУМБ Online по Touch ID / Face ID
  • Увімкнути push-повідомлення
Клієнти, чиї смартфони не підтримують функцій Touch ID або Face ID, для підтвердження оплат в інтернеті будуть отримувати смс-повідомлення
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас