В Україні запровадять систему якості дорожнього покриття — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні запровадять систему якості дорожнього покриття

Казна та Політика
351
Державне агентство автомобільних доріг України (“Укравтодор”) визначило впровадження сучасної та ефективної системи контролю якості та моніторингу стану доріг одним з пріоритетів на 2021 рік.
Про це у своєму Telegram-каналі повідомила пресслужба агентства з посиланням на главу “Укравтодору” Олександра Кубракова.
“Глава “Укравтодору” Олександр Кубраков визначив впровадження сучасної та ефективної системи контролю якості та моніторингу стану доріг одним з пріоритетів на 2021 рік”, – сказано в повідомленні.
Пресслужба нагадала, що новацією 2020 року стало залучення незалежного технагляду на об’єкти програми “Велике будівництво”.
“Вперше всі проєкти ремонтів проходять спеціалізовану секцію Техради “Укравтодору”, вперше при плануванні ремонтів була застосована методологія пріоритезації”, – сказано в повідомленні.
Зазначається, що “Укравтодор” планує впровадити сучасні паспорти доріг, автоматизовану систему пріоритезації ремонтів та будівництва, карту якісних проєктних рішень, кваліфікаційні вимоги для проєктних закупівель та закупівель незалежного технагляду.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас