Glovo розпочав роботу в 28-му місті України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Glovo розпочав роботу в 28-му місті України

Фондовий ринок
2007
З 3 листопада сервіс кур’єрської доставки Glovo запустився в Хмельницькому. Тож за два роки присутності на українському ринку сервіс доступний вже для мешканців 28 міст.
Територія покриття сервісу доставки у Хмельницькому простягається на заході від вулиць Транспортної та Тернопільської до вулиці Трудової на сході. До зони покриття увійшла практично вся північна частина міста, що обмежується вулицею Озерною, а на півдні сягає вулиці Купріна. Мешканці Хмельницького вже можуть завантажити безкоштовний додаток Glovo та зробити перше замовлення. З 3 листопада по 30 листопада доставка у місті буде безкоштовною.
Сервіс доступний для хмельничан у будь-який день тижня, з 10:00 до 22:00, а після виходу з «червоної» епідеміологічної зони — до 23:00.
Мешканці Хмельницького вже можуть зробити замовлення від ряду партнерів Glovo у місті серед яких — «Eva», «Фуршет», «WineTime», «Beef Market», а також з ресторанів «Cheese Dog», «Beef&Cake» та інших. Вартість доставки у бабблі «Ресторани» становить 25 грн, «Супермаркети» та «Аптеки» — 30 грн, «Подарунки» – 60 грн. У бабблах «Експрес-кур’єр» та «Що завгодно» вартість доставки розраховується автоматично у залежності від подоланої кур’єром відстані.
Крім цього у користувачів додатку Glovo є можливість підписки на послуги сервісу — Glovo Prime. З Glovo Prime користувачі отримують безкоштовну доставку з певного переліку закладів та доступ до ексклюзивних акційних пропозицій від партнерів сервісу. Підключити підписку можна у відповідному розділі меню додатка, її вартість 199 грн/місяць, а кількість замовлень — не обмежена. Скасувати Glovo Prime можна у будь-який час, а її умови залишаться активними до кінця сплаченого періоду.
Щоб розпочати користуватися послугами сервісу Glovo:
  • необхідно завантажити безкоштовний додаток з App Store чи Google Play на свій смартфон або планшет.
  • Додаток Glovo доступний лише для повнолітніх, тому при реєстрації облікового запису кожен користувач підтверджує досягнення 18-річного віку.
  • У профілі додатку необхідно зазначити контактну інформацію, а також обрати зручний для себе спосіб оплати, наприклад, додати платіжну картку.
За даними сервісу, у період карантину кількість cashless-операцій у додатку продовжує зростати: наприклад, у жовтні співвідношення становило — 62% та 38%. У зв’язку з поширенням епідемії, сервіс рекомендує продовжувати використовувати безготівковий розрахунок та безконтактну доставку для обмеження додаткових контактів між користувачами та кур’єрами. Крім цього, безконтактно можна залишити і чайові кур’єру — для цього при підтвердженні замовлення у додатку необхідно обрати їх розмір від 0 до 30 грн. За даними сервісу на вересень 2020 р. 65% українських користувачів сервісу залишають 15 грн на онлайн-чайові, а 23% – 20 грн.
Переглянути детальну зону покриття сервісу Glovo можна за посиланням.

Довідка Finance.ua:

  • В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року та вже представлений у 28 містах — Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Чернігові, Черкасах, Житомирі, Івано-Франківську, Чернівцях, Сумах, Вишневому, Борисполі, Броварах, Кривому Розі, Тернополі, Рівному, Кропивницькому, Бучі, Ірпені, Вишгороді, Луцьку, Хмельницькому.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас