Які активи потрібно купувати, щоб застрахуватися від майбутнього обвалу ринку акцій: поради інвестора — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Які активи потрібно купувати, щоб застрахуватися від майбутнього обвалу ринку акцій: поради інвестора

Особисті фінанси
7346
Наступний ведмежий ринок може виявитися «найгіршим», тому що при жодній кризі ще не закривалися «ні McDonalds, ні всі авіакомпанії», зазначає екс-партнер Джорджа Сороса.
Інвестор, який передбачив обвали ринку акцій з 1987 по 2008 роки, прогнозує нове безпрецедентне падіння бірж і настання «найгіршої економічної кризи» з часів Великої депресії, передає Banker.ua з посиланням на ProFinance.
Колишній партнер Джорджа Сороса, відомий інвестор Джим Роджерс вважає, що наступна світова економічна криза буде супроводжуватися масштабними дефолтами, девальвацією валют держав-боржників і грандіозним падінням ринку акцій.
На думку 78-річного інвестора, локдауни, введені на тлі пандемії COVID-19 урядами багатьох країн, лише погіршили і без того тяжку економічну ситуацію в усьому світі.
Джим Роджерс, який передбачив біржові обвали 1987, 1998, 1999 і 2008 років, нагадує, що з моменту останнього краху ринку акцій минуло 11 років. За словами інвестора, наступний ведмежий ринок може виявитися «найгіршим в його житті», позаяк при жодній кризі ще не закривалися «ні McDonalds, ні всі авіакомпанії».
Щоб максимально підстрахуватися в умовах нинішньої кризи і «ухилитися» від майбутнього обвалу ринку акцій, Роджерс радить інвесторам вкладатися в дорогоцінні метали та інші товарні активи, зведений індекс яких опустився до рекордних позначок відносно S&P 500.
За матеріалами:
ua-banker
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас