Volvo створить власні електромотори для авто наступного покоління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo створить власні електромотори для авто наступного покоління

Технології&Авто
455
Компанія Volvo повідомила про свої наміри стати виробником електромобілів. Бренд хоче отримати можливість випускати якомога більше необхідних компонентів власними силами.
Компанія оголосила про значні інвестиції з метою запустити власне проектування та розробку електродвигунів для наступного покоління моделей Volvo. Фірма, що належить Geely, відкрила нову лабораторію електродвигунів в китайському Шанхаї, що є останнім доповненням до її глобальної мережі підприємств з розробки та тестування компонентів електромобілів.
Нова лабораторія електродвигунів в Шанхаї розпочала свою роботу в минулому місяці. В основному вона зосереджена на розробці електродвигунів для використання в повністю електричних та гібридних автомобілях на базі модульної архітектури Volvo SPA 2.
Нова лабораторія доповнює триваючу розробку електромоторів в шведському Гетеборзі та лабораторії з виробництва акумуляторів в Китаї і Швеції.
Електричні двигуни, взявши на себе роль двигуна внутрішнього згоряння в автомобілебудуванні, разом з акумулятором і силовою електронікою є фундаментальним будівельним блоком електромобілів. Взаємодія між цими трьома складовими має вирішальне значення при розробці електромобілів преміум-класу, йдеться в пресрелізі Volvo.
За заявою компанії, розробка електродвигунів власними силами дозволить інженерам бренду ще більше оптимізувати всю електричну трансмісію нових Volvo. В результаті інженери зможуть отримати додаткові переваги з точки зору енергоефективності та загальної продуктивності.
Ці інвестиції в проектування і розробку електромоторів є ще одним кроком на шляху до кліматичних амбіцій Volvo Cars і стратегії електрифікації. До 2025 року автовиробник прагне до того, щоб 50% продажів доводилося на повністю електричні автомобілі, а решта – на гібриди.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас