Porsche розкрила характеристики найпотужнішої Panamera (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Porsche розкрила характеристики найпотужнішої Panamera (фото)

Технології&Авто
963
У сімействі Porsche Panamera знову з’явилася гібридна версія Turbo s E-Hybrid, яка тимчасово поступилася місцем на вершині бензиновій Turbo S. Ліфтбек Turbo s E-Hybrid оснастять силовою установкою, що видає 700 кінських сил і 870 Нм крутного моменту, що зробить його другим найпотужнішим Porsche після 761-сильного електрокара Taycan Turbo S.
Бензоелектрична установка Panamera Turbo s E-Hybrid працює на базі 4,0-літрового бітурбомотора V8, форсованого з попередніх 550 до 571 кінської сили. Пару йому становить 136-сильний електричний двигун, віддача якого залишилася без змін. Розгін з місця до 100 кілометрів на годину займає у оновленого флагмана 3,2 секунди – на 0,2 секунди менше, ніж у попередника. Максимальна швидкість зросла на п’ять кілометрів на годину, до 315 кілометрів на годину.
Porsche також наростила ємність акумулятора гібрида, яка збільшилася з 14,1 до 17,9 кіловат-години. Разом з цим підріс і запас ходу на електротязі: тепер він становить 50 кілометрів по циклу WLTP.
Porsche розкрила характеристики найпотужнішої Panamera (фото)
У сімейство також повернувся “молодший” гібрид Panamera 4 E-Hybrid, оснащений 2,9-літровим «твін-турбо» V6 потужністю 330 кінських сил. У парі з електромотором він видає 462 сили і розганяє автомобіль до «сотні» на ті ж 0,2 секунди швидше за попередника – за 4,4 секунди. Максимальна швидкість збільшилася на два кілометри на годину, до 280.
4 E-Hybrid, як і флагман, отримав модернізовану батарею і тепер здатний проїхати на одній зарядці до 56 кілометрів по циклу WLTP.
Porsche розкрила характеристики найпотужнішої Panamera (фото)
Представлений в серпні новий 560-сильний 4S E-Hybrid обзавівся відразу трьома варіантами гібридних силових установок, що заряджаються від побутової мережі. Вони доступні в трьох варіантах кузова: звичайний хетчбек, довгобазний Executive і універсал Sport Turismo.
Porsche розкрила характеристики найпотужнішої Panamera (фото)
Ще одна новинка – Panamera 4S, що зберіг колишній 2,9-літровий бітурбомотор потужністю 440 кінських сил. З пакетом Sport Chrono він досягає першої “сотні” за 4,1 секунди – на 0,1 секунди швидше за попередника, а максимальна швидкість збільшена на шість кілометрів на годину, до 295 кілометрів на годину. Спортивний обвіс з бампером SportDesign і іншим оформленням повітроводів і ліхтарів тепер доступний вже в “базі”.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас