В "Слузі народу" назвали умову для зниження податків в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Слузі народу" назвали умову для зниження податків в Україні

Казна та Політика
1365
Зниження податків в Україні можливе лише після того, коли українська економіка буде виведена з тіні.
Про це розповів в ефірі телеканалу “Україна 24” народний депутат від “Слуги народу”, глава комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.
На запитання, коли в Україні будуть знижувати податки, нардеп відповів:
“Дуже проста відповідь на дуже складне питання: так, ми готові знижувати податки. До речі, у нас є кілька пропозицій щодо зниження податків, на комітеті ми їх будемо розглядати. Але за рахунок детінізації економіки. Детінізація економіки – це той нульовий цикл нашої економіки, який ми повинні пройти перед тим, як знижувати податки. Якщо у нас 50% економіки в тіні, знижуй податки, підвищуй податки – це все буде стосуватися тільки білого бізнесу”.

Довідка Finance.ua:

  • У Мінекономіки раніше розповіли, що податки для бізнесу в Україні збільшувати не планують, але працюють над тим, щоб податків було менше.
  • Депутати пропонували внести зміни до ПКУ щодо зниження податкового навантаження на малий та середній бізнес в Україні.
  • Міністр економіки повідомляв, що розмір єдиного соціального внеску можна зменшити вдвічі, збільшивши кількість платників податків. Крім того, для цього потрібна ситуація економічного зростання.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас