Укрпошта запустила програму чартерних рейсів доставки до США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта запустила програму чартерних рейсів доставки до США

Фондовий ринок
549
30 жовтня у Борисполі Укрпошта у партнерстві з авіакомпаніями Авіалінії Антонова та Windrose Airlines відправила до США перший літак Ан-124 «Руслан», який вже приземлився у Нью-Йорку.
У наступні місяці компанія у партнерстві з авіакомпанією Windrose Airlines щотижня запускатиме літаки різної конфігурації, відповідно до потреб українських експортерів.
Це має забезпечити безперебійну доставку експортних відправлень до США у період закритих кордонів та скасованих авіарейсів.
США – це одна з ключових країн для українських експортерів. Укрпошта забезпечує доставку відправлень за кордон з низкою авіапартнерів: МАУ, Turkish Airlines, Silk Way West Airlines, LOT. Нова чартерна програма Укрпошти дозволяє щотижня, без транзитних країн, тобто швидко та якісно, надсилати поштові відправлення до США не зважаючи на їхні об’єми.
Також вона нівелює проблеми з термінами доставки, спричиненими збільшенням вартості та скасуванням авіарейсів. Перша відправка літаком Ан-124 «Руслан» з вантажною місткістю 650 кв. м дала можливість Укрпошті надіслати 125 тис. одиниць поштових відправлень українського малого та середнього бізнесу (140 млн грн у грошовому еквіваленті) одним завантаженням.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас