ПриватБанк підключив «Цитрусу» PrivatPay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк підключив «Цитрусу» PrivatPay

Фінтех і Картки
30
Клієнти ПриватБанку можуть у 2 кліки купувати ґаджети та інші товари на сайті мережі «Цитрус» завдяки безпечному та зручному методу оплати PrivatPay. PrivatPay – це один з методів оплати LiqPay із підтвердженням через мобільний додаток Приват24, який дозволяє оплачувати покупки без введення номерів карток чи інших персональних даних.
«Легкий та зручний процес оплати LiqPay стає невід’ємною частиною життя покупців та дозволяє безпечно купувати товари на сайті. Ми обрали LiqPay, оскільки це надійний, зручний платіжний сервіс в Україні, а PrivatPay ще більше вдосконалив платежі, дозволяючи це робити у 2 кліки», – коментує керівник відділу маркетингу «Цитрусу» Дмитро Демидов.
Щоб купувати товар на сайті магазину «Цитрус», достатньо лише обрати потрібний товар, додати у кошик, попередньо вказавши місце отримання, та перейти до сплати. У меню оплати обрати кнопку PrivatPay та підтвердити оплату за допомогою Push повідомлення Приват24. Якщо ніколи раніше оплату через PrivatPay не проводилась, перший раз необхідно ввести номер телефону та пароль від Приват24, після чого LiqPay вас запам’ятає.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас