СБУ повідомила, в якій справі приходила з обшуками до БРСМ-Нафти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ повідомила, в якій справі приходила з обшуками до БРСМ-Нафти

Фондовий ринок
379
Служба безпеки України проводила обшуки у всеукраїнській мережі автозаправних станцій БРСМ-Нафта у справі щодо незаконного виготовлення, зберігання та збуту неякісного пального.
Про це йдеться у відповіді СБУ на запиту “Української правди”.
“Головним слідчим управлінням здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного виготовлення, зберігання та збуту підакцизних товарів – пального: бензинів моторних та дизельного палива, якість яких не відповідає чинним в Україні ДСТУ та технічним регламентам, за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч, 5 ст. 191, ч. 3 ст. 204 КК України”.
В СБУ наголосили, що слідчі дії відбувались на підставі ухвал слідчого судді.
Зазначено, що на даний час у вказаному провадженні підозри нікому не пред’являлись.
На запитання щодо результатів обшуків в СБУ не відповіли, зазначивши, що запитувані відомості становлять таємницю досудового розслідування і відповідно до ст. 222 КПК України їх розголошення може завдати шкоди досудовому розслідуванню кримінального провадження.
13 жовтня стало відомо, що Служба безпеки України проводить обшуки у всеукраїнській мережі автозаправних станцій БРСМ-Нафта. В СБУ зазначили, що ці слідчі дії не пов’язані з публікацією розслідувачів проєкту Дениса Бігуса.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас