Старт опалювального сезону в 24 містах під загрозою через борги виробників тепла - "Нафтогаз" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Старт опалювального сезону в 24 містах під загрозою через борги виробників тепла - "Нафтогаз"

Енергетика
250
Виробники тепла в 24 населених пунктах України досі мають критичні борги за газ, що ставить під загрозу старт опалювального сезону для їхніх клієнтів.
Про це повідомляє пресслужба “Нафтогазу”.
Зазначається, що за тиждень ще 10 підприємств ТКЕ встигли підготуватися до опалювального сезону, кількість критичних боржників знизилася з 47 до 38.
“13 областей України вже увійшли або починають опалювальний сезон – в них немає жодного міста, де виробник тепла має критичну заборгованість”, – йдеться в повідомленні.
Водночас в компанії підкреслили, що, крім столиці, боржники також залишаються в Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Київській, Луганській, Одеській, Полтавській, Харківській, Херсонській, Черкаській та Чернівецькій областях.
“Нафтогаз закликає засновників відповідних підприємств ТКЕ, серед яких більшість – місцеві органи самоврядування, вирішити проблему і захистити жителів.
Компанія завчасно публікує перелік критичних боржників, щоб жителі кожної області могли перевірити, чи входить до нього місцеве (регіональне) підприємство ТКЕ, а засновники таких підприємств могли запобігти розвитку проблеми. Йдеться про виконання обов’язкових умов постачання газу, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2018 року №867”, – йдеться в позиції “Нафтогазу”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас