Агропросперіс Банк – лідер з кредитування агробізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Агропросперіс Банк – лідер з кредитування агробізнесу

Кредит&Депозит
59
Раді повідомити, що Агропросперіс Банк став переможцем у номінації “Лідер кредитування агробізнесу” на ХІІ Всеукраїнському конкурсі “Банк Року-2020” від Міжнародного фінансового клубу “Банкиръ”. У цьому є не тільки наша заслуга, але й наших клієнтів та партнерів. Дякуємо вам за довіру!
Агропросперіс Банк уже 5 років працює для спрощення доступу до фінансування для малих і середніх фермерів України: першим серед банків почав кредитувати під аграрні розписки, пропонує понад 30 партнерських програм на купівлю с/г техніки та виробничих матеріалів, в рамках ініціативи Європейського союзу отримав 10 млн євро для фінансування невеликих агровиробників. Ми щороку збільшуємо підтримку українських фермерів і цього сезону профінансували їх на 700 млн грн.
Пропонуємо нашим позичальникам зручні продукти, максимально адаптовані до специфіки аграрного бізнесу, спрощену процедуру оцінювання й швидке прийняття рішень, консультації з агротехнологій та комерційних питань. У нас ви можете отримати кошти або рефінансувати діючі кредити за державною програмою “Доступні кредити 5-7-9%”.
Детальніше про наші кредитні програми для агробізнесу можна дізнатися у розділі Кредити агробізнесу.
Отримайте фінансування від лідера з кредитування агробізнесу!
За матеріалами:
Агропросперіс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас