За пошкоджене в пожежі авто СГ "ТАС" виплатила 564 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За пошкоджене в пожежі авто СГ "ТАС" виплатила 564 тис. грн

Особисті фінанси
16
Цей інцидент стався у Запоріжжі. Клієнт Страхової групи «ТАС», залишивши ввечері свій автомобіль Mitsubishi Pajero Sport на звичному місці поблизу свого будинку, звісно, аж ніяк не міг передбачити, що вже за кілька годин станеться непоправне.
Як з’ясувалося згодом, близько опівночі до припаркованого позашляховика підбігли невідомі та підпалили його, після чого швидко залишили місце пригоди. Що стало причиною злочину – чи то особисті мотиви, чи то було просто хуліганство задля «куражу», – належить розібратися слідству. Однак за висновком експертів, пожежа фактично вщент знищила авто – ані оперативний приїзд на місце пожежних та рятувальників, ані спроби місцевих мешканців власними силами загасити полум’я – не врятували ситуацію. Тож збитки автовласника – просто колосальні.
Втім, завдяки наявності договору страхування «ЄвроКАСКО» від Страхової групи «ТАС» вони не ляжуть важким тягарем на самого автомобіліста, їх буде відшкодовано страховиком.
Примітно, що свого часу власник Pajero обрав для страхового захисту свого авто програму «1 зірка» вказаного договору, якою передбачено страхування виключно на випадок великих збитків внаслідок знищення або викрадення транспортного засобу.
Отримавши повідомлення про інцидент та вивчивши обставини справи, СГ «ТАС» оперативно врегулювала збиток, виплативши страхувальникові за знищене вогнем авто страхове відшкодування в розмірі 564 тис. грн.
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм автострахування – за кількістю «зірок», з різним наповненням та різної вартості. Таким чином, кожен автовласник в залежності від власних потреб, водійського досвіду та фінансових можливостей має можливість в рамках одного договору отримати гідний страхових захист свого залізного коня – незмінно високої, що відповідає європейським стандартам, якості та за прийнятною для себе ціною.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас