Жовтневі пропозиції: топ-10 вакансій для віддаленої роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жовтневі пропозиції: топ-10 вакансій для віддаленої роботи

Особисті фінанси
4068
У світі та в Україні, зокрема, кількість пропозицій для віддаленої роботи збільшується.
Аналітики robota.ua підготували добірку вакансій для віддаленої роботи з різних галузей та спеціальностей.
Спеціаліст з роботи із простроченою заборгованістю в «Альфа-Банк»:
  • банк пропонує дистанційну роботу, потрібні лише комп’ютер з інтернетом і кілька вільних годин;
  • обов’язки: здійснення дзвінків з метою переконати клієнта сплатити прострочену заборгованість.
Graphic Designer Remote (HolyWater) в Genesis:
  • основні обов’язки: створення нових статичних рекламних креативів для Facebook, Snapchat, Google; створення безлічі варіацій концепцій, які працюють; локалізація креативів на інші мови та під інші платформи; обробка фотографій в Photoshop.
Провідний аналітик в «Аврора»:
  • вимоги до кандидата: досвід, який відповідає описаним обов’язкам; ключова компетенція – прогнозування часових рядів та побудова планів, знання необхідних статистичних методів/моделей; знання інструментарію (Excel, SQL, R/Python), який дозволяє групувати та агрегувати дані, змінювати їх структуру, з’єднувати, порівнювати, будувати та застосовувати моделі прогнозування, автоматизувати виконання регулярних завдань.
Редактор розділу «Розваги» на сайті 24tv.ua:
  • обов’язки: пошук цікавих тем для переважно чоловічої аудиторії, яка хоче урізноманітнити свій відпочинок, проводити дозвілля весело та розвивати хобі (основні акценти: онлайн-ігри, настільні ігри, азартні ігри, екстремальні розваги, пасивний відпочинок (кіно, книги, цікаві івенти); якісний переклад, рерайт і створення унікальних текстів; написання матеріалів українською та російською.
Адміністратор сайту в «Центр Медичного Скринiнгу»:
  • вимоги: уважність, відповідальність та посидючість; здатність організувати свій робочий час максимально ефективно; грамотність та пунктуальність; швидкий інтернет і ПК для роботи; вміння працювати з Microsoft Office, Excel і Google таблицями; знання англійської мови (Intermediate/Upper-Intermediate).
Designer (3D Rendering & Graphic) в Life Vision:
  • вимоги: мінімум 3 роки досвіду 3D Renderings; творчий хист і здатність перетворити побажання на дизайн; сильні організаторські здібності; можливість оцінити час роботи та вкластися у встановлений термін; знайомство з дизайнерським програмним забезпеченням та такими технологіями, як 3D Rendering, InDesign, Illustrator, Dreamweaver, Photoshop, CAD, SketchUP та Adobe Creative Suite; можливість вручити ескіз, щоб швидко передати дизайнерські ідеї та концепції; ефективне усне та письмове спілкування; аналітичні та творчі навички розв’язання проблем.
Системний адміністратор в BDO:
  • дистанційна робота з виїздом в офіс за потреби;
  • основні вимоги до претендентів: вища освіта; досвід роботи сисадміном від 2 років; англійська мова – достатня для ознайомлення з технічною документацією; досвід роботи з: Unix; мережевим обладнанням Forti; конфігурацією та обслуговуванням серверів HP, Dell; Microsoft Server 2008-2019 (ролі AD, GPO, DNS, WSUS, RA, RDP); Microsoft SQL Server; системами віртуалізації Hyper-V, VMware.
Викладач математики та фізики у Skype українською в «Навчальний центр «Ум»:
  • вимоги до кандидата: міждисциплінарник (володіння двома предметами) та висока лабільність, бажання зробити кар’єру в освіті, вміння викладати українською. Обов’язки: проведення Skype-занять зі школярами 5-11 класів. Умови роботи: наявність ПК або ноутбука, базові навички роботи з пакетом Office.
Бухгалтер (СПД) в Smart Solutions:
  • обов’язки: формування та подання звітності; надання консультацій з ведення ФОП; відкриття рахунків у банку; комунікація з держорганами (ДФС, ПФ); ліквідація СПД (з повним аудитом); проведення змін у держреєстратора (зміна КВЕД, податкової адреси, прізвища; переклад на іншу групу ЄП); ведення обліку в 1С; супровід онлайн-порталу.
Молодший маркетолог з роботи з партнерами/блогерами (Shafa.ua) в EVO:
  • сервіс для покупки та продажу речей шукає кандидата, який: розуміє основи інфлюенсер- і партнерського маркетингу та прагне розвиватися у цьому напрямку; грамотно розмовляє та пише українською і російською мовами; розуміє, як побудувати ефективну взаємодію з партнером та між командами для реалізації поставлених цілей (залучення партнерів, узгодження умов співпраці); має досвід та навички написання цікавих та зрозумілих текстів; вміє організовувати свою роботу та слідкувати за дедлайнами; ініціативний – готовий пропонувати ідеї, не розчаровується, якщо з першого разу щось не вийшло; розуміє базис ділової комунікації.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас