Tesla відкликає близько 30 тис. автомобілів в Китаї через проблеми з підвіскою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla відкликає близько 30 тис. автомобілів в Китаї через проблеми з підвіскою

Технології&Авто
318
Американський виробник електромобілів Tesla Inc. відкликає з китайського ринку близько 30 тис. автомобілів Model S і Model X у зв’язку з виявленими в них проблемами з підвіскою.
Компанія відкликає машини, вироблені за межами КНР в період з вересня 2013 року по січень 2018 року, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на дані державного управління з регулювання ринку (State Administration for Market Regulation) КНР.
За інформацією регулятора, в автомобілях Tesla виявлено два різні типи проблем з підвіскою, причому в деяких машинах відразу обидва.
Відкликанню підлягає основна маса автомобілів, проданих Tesla в Китаї за останні роки. Автовиробник почав випускати машини на своєму підприємстві в Шанхаї на початку 2020 року, і після цього імпорт його машин в КНР становить лише кілька сотень на місяць.
Шанхайське підприємство Tesla здатне виробляти 200 тис. автомобілів на рік. Протягом декількох місяців виробництво машин на цьому підприємстві досягало 11 тис. на місяць, а у вересні опустилося нижче за цю позначку – до 10,881 тис., свідчать дані державного порталу China Automotive Information Net.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас