Модульні теплиці – черговий еко-кредит за програмою 5-7-9% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Модульні теплиці – черговий еко-кредит за програмою 5-7-9%

Кредит&Депозит
95
Наш черговий екокредит виданий фермерському господарству «Скорохід», що вирощує рослинні культури на Херсонщині.
Ви, напевно, купували їх овочі та зелень, адже «Скорохід» співпрацює з багатьма вітчизняними супермаркетами, оптовими ринками та інтернет-магазинами.
Кошти сумою в 1,9 млн грн підуть на будівництво теплиці, що складається з 3-х секцій майже по 500м2 кожна. Культури будуть вирощуватися методом аеропоніки. Це процес вирощування рослин у повітряній середі без використання грунту, при якому поживні речовини до коріння рослини надходять у виді аерозоля. Такий метод суттєво здешевить процес та кінцеву собівартість продукту.
Усі тепличні процеси повністю автоматизовані, а кліматичні показники строго контролюються, а це, в свою чергу, дозволить мінімізувати застосування хімічних препаратів для стимулювання росту, боротьби з паразитами та хворобами рослин.
В чому особливість модульної теплиці?
На покрівлі тепличного комплексу встановлюються фотоелектричні модулі (ФЕМ), завдяки чому:
потрібні культури можна вирощувати цілий рік;
врожайність культури підвищується в багато разів;
підвищується екологічність врожаю;
велика економія часу та засобів для окупності проєкта
Нагадаємо, що обсяг наших кредитних угод вже подолав позначку в мільярд гривень, де левова частка – саме інвестиційні кредити. Їх у нашому портфелі понад 80%. Тож УКРГАЗБАНК утримує своє абсолютне лідерство у наданні доступних кредитів, які дозволяють економіці розвиватися завдяки реалізації нових перспективних проєктів. Банк також активно підтримує і молодих підприємців та їх новітні починання: близько 7 млн грн отримали молоді бізнесмени на свої стартапи.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас