Прості правила в'їзду: ще одна країна набирає популярності серед українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прості правила в'їзду: ще одна країна набирає популярності серед українців

Світ
6522
В умовах пандемії багато популярних напрямків для громадян України залишаються закритими. Проте такі країни як Мексика, Домініканська Республіка, Мальдіви, ОАЕ і Танзанія вже відкриті і готові приймати туристів.
Про це розповів співзасновник туристичної компанії “Авіаліга” Олександр Шуляк. За його словами, Мексика, як і раніше, залишається одним з лідерів у напрямках для відпочинку в цьому сезоні.
Правила в’їзду в Мексику для туристів. Оформлення візи для українських туристів для в’їзду в Мексику не потрібно. Потрібно тільки заповнити анкету онлайн, і через кілька хвилин на імейл користувача вишлють в електронному форматі персональний дозвіл на в’їзд в країну терміном на 180 днів. Оформлення такого дозволу для туриста – безкоштовне.
“Для громадян України електронний дозвіл на в’їзд оформляється за п’ять хвилин. До речі, в нинішніх реаліях країна не вимагає від туристів попередньо здавати ПЛР-тести, не вимагає і проходження карантину. Майже всі визначні пам’ятки відкриті для відвідування. Звичайно, з дотриманням всіх норм безпеки”, – розповідає Олександр Шуляк.

Хочу отримати гроші на відпочинок 💸

За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас