У столиці розпочнеться демонтаж скандальної недобудови на вулиці Гончара — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У столиці розпочнеться демонтаж скандальної недобудови на вулиці Гончара

Казна та Політика
1083
У Києві найближчим часом розпочнеться демонтаж скандальної недобудови по вулиці Олеся Гончара, проблеми з якою тривають протягом 12 років.
Про це повідомляє пресслужба КМДА.
“Нарешті, дванадцятирічна історія з недобудовою на вулиці Гончара доходить до логічного завершення. Разом з активістами та небайдужими громадянами міська влада підписала меморандум з новими власниками будівлі про демонтаж останніх поверхів до дозволеної граничної відмітки висотності”, – розповів в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.
За його словами, дозвіл на порушення благоустрою вже отримано, тож найближчим часом мешканцям сусідніх будинків доведеться набратися терпіння та дочекатися кінця демонтажу недобудови по вул. Олеся Гончара 17-23.
“Будь-яке будівництво має відбуватись відповідно до норм і правил. Особливо це стосується центральної історичної зони та буферної зони Національного заповідника “Софії Київської”, що знаходиться під постійним наглядом ЮНЕСКО. Це позиція міста та особисто мера Віталія Кличка», – додав Мондриївський.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас