Турки та люди Ярославського розроблять проєкт кільцевої дороги довкола Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турки та люди Ярославського розроблять проєкт кільцевої дороги довкола Києва

Фондовий ринок
1042
12 жовтня Служба автомобільних доріг у Київській області підписала договір з Консорціумом «Мегапроект» на розробку проектно-кошторисної документації на будівництво з’єднувальної ділянки від дороги Київ-Чоп (М-06) до дороги Київ-Одеса (М-05) вартістю 23 млн гривень. Про це повідомляється у системі «Прозорро».
Знижка компанії по відношенню до очікуваної вартості закупівлі становить 31%. На аукціоні консорціум зустрівся з ТОВ «Проектно-будівельна фірма «Одеспромстрой», ТОВ «Інститут «Київдормістпроект», ДП «Укрдіпродор», ТОВ «Інститут Укрдорпроект», а також ТОВ «Інститут проектування інфраструктури транспорту». Остання початково запропонувала найнижчу ціну, однак була відхилена Замовником, бо не виправила невідповідності у ТП за 24 години.
Згідно із зведеним кошторисом, на розробку проектно-кошторисної документації піде 10,34 мільйони гривень. Ще 2,54 млн гривень коштуватиме виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування Київській САД. По півтора млн гривень коштуватимуть інженерно-геодезичні та інженерно-геологічні вишукування.
Керівником Консорціуму «Мегапроект», який був створений у серпні, є Олена Роїк. Бенефіціарами – ТОВ «Інститут Харківпроект» (50%) та турецьке акціонерне товариство «МЕГА Мюхендіслік Мюшавірлік Анонім Шіркеті» (50 %)- турецька компанія, що надає послуги з проектування з 1993 року.
Турецька компанія також є співвласником Консорціуму «Інсі», який у серпні уклав два договори на технічний нагляд за капітальним ремонтом дороги М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта загальною вартістю 10,60 млн гривень. Другий співвласник «Інсі» – ТОВ «ЮММ Інженіринг» екс-керівника Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрія Лазаренка.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас