Acer і Porsche Design представили ноутбук з унікальним дизайном (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Acer і Porsche Design представили ноутбук з унікальним дизайном (фото)

Технології&Авто
592
Під час онлайн-конференції next@acer компанії Porsche Design і Acer представили створений спільними зусиллями ноутбук Porsche Design Acer Book RS. Він отримав фірмовий мінімалістичний дизайн Porsche, компактні розміри і продуктивну начинку.
Кришка Porsche Design Acer Book RS виконана з вуглецевого волокна. Це не тільки створює унікальний зовнішній вигляд, але і допомагає домогтися більшої портативності. Так, лептоп важить всього 1,2 кг при товщині 15,99 мм. Дві частини корпусу з’єднані цілісним шарніром, який трохи піднімає клавіатуру при відкритті ноутбука, щоб поліпшити охолодження компонентів і зробити набір тексту більш комфортним. Цьому ж сприяють підсвічування клавіатури і скляний тачпад з підтримкою декількох жестів.
Acer і Porsche Design представили ноутбук з унікальним дизайном (фото)
Ноутбук отримав 14-дюймовий сенсорний екран з IPS-матрицею, роздільною здатністю Full HD і 100-відсотковим охопленням колірного простору sRGB. Він покритий стійким до бактерій загартованим склом Antimicrobial Corning Gorilla Glass і займає 90% площі ноутбука за рахунок тонких рамок.
Porsche Design Acer Book RS оснастили новими процесорами Intel Core i7 11-го покоління з графікою Intel Iris Xe (доступні модифікації з дискретними відеокартами NVIDIA GeForce MX3502) і 16 ГБ оперативної пам’яті. На одному заряді ноутбук здатний пропрацювати до 17 годин, а всього пів години підзарядки дозволяють отримати додаткові 4 години автономної роботи. З інтерфейсів передбачені дводіапазонний Wi-Fi 6 (Gig+), USB Type-C, Thunderbolt 4 і USB 3.2 Gen 2. Для швидкого і безпечного входу в систему передбачений сканер відбитків з підтримкою Windows Hello.
Acer і Porsche Design представили ноутбук з унікальним дизайном (фото)
Спеціально для цього ноутбука був розроблений багатофункціональний набір Porsche Design Acer Travelpack RS, що включає килимок для миші, мишу, сумку для перенесення і чохол для ноутбука. Сумка для перенесення набору виготовлена зі шкіри ECCO PALERMO XA Leather. Магнітні застібки дозволяють закріпити її на чохлі для ноутбука, виготовленому з водовідштовхувальної тканини 1680D. Знімна кришка чохла одночасно служить килимком для миші.
Acer і Porsche Design представили ноутбук з унікальним дизайном (фото)
Доповнює комплект бездротова Bluetooth-миша Porsche Design Acer Mouse RS. Як і в ноутбуці, в її конструкції застосовано вуглецеве волокно, що покриває ліву кнопку і нижню частину корпусу.
Комплект Porsche Design Acer Book RS, що включає ноутбук з процесором i7, набір для подорожей і мишу, з’явиться в регіоні EMEA за ціною від €2399. Один тільки лептоп буде коштувати від €1799.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас