Більшість надає перевагу роботі в пішій доступності від дому (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більшість надає перевагу роботі в пішій доступності від дому (дослідження)

Особисті фінанси
552
Сайт із пошуку роботи Jooble провів дослідження, як відстань від дому до роботи впливає на вибір вакансії пошукачами.
Скільки витрачають на дорогу до роботи:
  • на момент проведення дослідження 53% респондентів відповіли, що фактично витрачають до однієї години, щоб дістатися на роботу;
  • 18% — до пів години;
  • 11% — до двох годин.
У першу чергу, пошукачі хотіли б, щоб дорога до роботи займала в середньому 30 хвилин пішки або 15-20 хвилин на транспорті.
Переваги близькості роботи. Головними плюсами близькості роботи до дому вони назвали можливість заощадити час та кошти, які вони хотіли б витратити на сон, особисте життя і домашні справи.
Також пошукачам треба знати район вакансії для того, щоб орієнтуватися, чи підходить вона їм. Згідно з даними опитувань Jooble, людям, які проживають в містах з населенням до 1 млн, досить знати район міста, щоб зрозуміти, чи підходить вакансія за розташуванням. Для пошукачів, які живуть в містах-мільйонниках, цієї інформації недостатньо. Щоб орієнтуватися, їм необхідні більш детальні дані — наприклад, назва мікрорайону, вулиці і навіть номер будинку.
Більшість надає перевагу роботі в пішій доступності від дому (дослідження)
Що ще важливо. При описі зручного розташування роботи пошукачі також підкреслюють важливість хорошої транспортної розв’язки — наприклад, щоб дорога на роботу була без пересадок, транспортний шлях проходив поруч із домом і роботою, були доступні кілька варіантів транспорту, робота знаходилася в безпосередній близькості до метро.
Що ж стосується додаткових даних, як наприклад, відстань до роботи від центру, то пошукачі рідко нею цікавляться. Крім того, іноді в невеликих містах бувають умовні центри міста, наприклад, історичні, які можуть суперечити географічним даним.

Отримати гроші до зарплати 💸

З великою ймовірністю пошукачі не будуть відгукуватися на вакансії компаній, що не вказують свою точну адресу. На їхню думку, чесні роботодавці не будуть приховувати цю інформацію.
Також пошукачі відзначили, що їх більше цікавить фактичне місце потенційної роботи, а не адреса офісу, яку роботодавці часто вказують у вакансіях як місце для проведення співбесіди.
За матеріалами:
Na chasi
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас