Тас – Доктор став сімейним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тас – Доктор став сімейним

Особисті фінанси
35
На тлі розповсюдження світом епідемії коронавірусу, що зачепила й Україну, питання медицини та охорони здоров’я набули особливої гостроти. Як убезпечити себе та своїх близьких від страшної недуги, за якої симптоматики слід, не гаючи часу, бігти до лікаря та до якого саме? Як лікуватися та чому одним вдається подолати хворобу досить легко та швидко, а інші навіть за тижні лікування не можуть вибратися з її тенет? Ці питання наразі активно обговорюють всюди – з рідними вдома та з колегами на роботі, в транспорті та в соціальних мережах, ними рясніють стрічки новин та їх не оминають у жодному випуску телевізійних новин.
З іншого боку, страх підхопити коронавірус та ажіотаж навколо нього в суспільстві змусили дещо «позабути» про інші небезпечні хвороби, що, до речі, значно частіше призводять до смертельних наслідків, аніж сумнозвісний Covid-19. Насамперед йдеться про онкологічні та серцево-судинні захворювання, на які припадають понад 80% смертей в Україні, тобто саме внаслідок цих хвороб щороку лише в нашій державі помирають більш ніж 450 тисяч громадян.
Втім, такі жахливі цифри обумовлені не лише підступністю цих хвороб, але й високою вартістю їх лікування або ж взагалі його недоступністю для багатьох людей. На жаль, в Україні захворюваність цими страшними недугами з року в рік лише зростає, ба більше, на них все частіше страждають навіть молоді люди. Статистика невтішна: кожен четвертий чоловік та кожна шоста жінка захворіє на рак.
Однак є і хороша новина – світова медицина досягнула значних успіхів в лікуванні таких хвороб , щоправда, скористатися її досягненнями можуть собі дозволити далеко не всі: вартість лікування онкозахворювання за кордоном становить від 1,5 млн грн, в Україні – від 500 тис. грн. Але й ця сума – захмарна як для більшості українців, до того ж попит на лікування таких хвороб в Україні в 5 – 10 разів перевищує можливості медичних закладів, через що до провідних фахівців в цій галузі вишукуються величезні черги. Але ж зволікання з лікуванням таких хвороб рівнозначне підписанню смертного вироку – відлік йде буквально на дні, ситуація вимагає оперативних рішень і… чималих коштів.
Насправді більшість цих хвороб є виліковними. Водночас, навіть якщо пацієнтові все ж таки вдалося знайти хорошого лікаря та потрапити до нього на прийом, у разі підтвердження страшного діагнозу знову гостро постає питання грошей, адже якісне лікування вимагає у більшості випадків величезних коштів. В результаті виникає жахлива ситуація, коли люди,
усвідомлюючи, що зволікання з лікуванням смертельно небезпечне, вимушено постають перед дилемою: або влазити в борги, залишати сім’ю без житла, авто, інших цінних речей, аби оплатити лікування близької людини, або просто спостерігати, як вона вмирає! До того ж, треба розуміти, що жодних гарантій одужання лікарі часто-густо дати не можуть, або ще гірше – оцінюють шанси як 50 на 50! За таких обставин прийняти виважене рішення дуже складно, і тут питання вже не лише фінансів, а й моралі та етики. То що робити: віддати все, аби принаймні спробувати врятувати близьку людину, чи з болем спостерігати, як вона згасає щодня?
Перед ще важчим вибором постає і сам хворий, адже на шальках терезів у нього, з одного боку, бажання жити, а з іншого – небажання стати тягарем для своєї родини, залишити її без житла, загнати в борги тощо. Ніхто не хоче відчувати себе руйнівником добробуту та майбутнього близьких людей. І усвідомлення того, що ви маєте все ж таки зробити цей надскладний вибір, – воно вбиває…
Ще жахливіше, коли хворіють найменші члени родини – діти. А найстрашніше – знати, що шанс врятувати близьку людину, тим більше дитину, є, але ви не можете ним скористатися через брак коштів чи неможливість просто отримати доступ до сучасних методів лікування.
Втім, є й інший варіант, що дозволяє убезпечити себе на випадок навіть найстрашніших хвороб, – скористатися всіма перевагами якісної сучасної медицини і при цьому не потонути в боргах.
Йдеться про медичне страхування, зокрема договір ТАС-Доктор від Страхової групи «ТАС», що забезпечує захист на випадок виявлення онкологічних, серцево-судинних захворювань та інших смертельно небезпечних хвороб, лікування яких коштує занадто дорого для пересічного українця. Власне, назвати цей страховий продукт новинкою на вітчизняному страховому ринку було б перебільшенням – він існує вже понад два роки, тож кількість людей, які, турбуючись про своє здоров’я, його придбали та навіть встигли оцінити забезпечені ним переваги, вже чимала. Але СГ «ТАС» як соціально орієнтована страхова компанія не могла не подбати про всебічний захист родин своїх клієнтів. Тож нещодавно договір «ТАС-Доктор» від СГ «ТАС» став сімейним!
Усвідомлюючи, що здоров’я дітей має пріоритетне значення для їх батьків, СГ «ТАС» розширила класичний договір надцікавою опцією: відтепер, уклавши «ТАС-Доктор», страхувальник «бонусом» отримує страховий захист і для своєї дитини! За одним договором страхування Страхова група «ТАС» бере на себе зобов’язання забезпечити належний захист від критичних захворювань і одного з батьків, і до 20 дітей! І це все – без збільшення суми страхового платежу. Але й це ще не все! При оформленні «сімейного» договору надається знижка при страхуванні подружжя. Тож страхуватися родиною стало набагато вигідніше і доцільніше!
Нагадаємо, договір «ТАС-Доктор» включає в себе три програми на вибір страхувальника: «Базову», «Оптимальну» та «VIP», та передбачає організацію та оплату страховиком діагностики та лікування онкологічних захворювань, кардіохірургічних та нейрохірургічних операцій, трансплантацій життєво важливих органів та реабілітації. В залежності від обраної програми страхова сума за договором може становити від 300 тисяч до 1 мільйона євро, що забезпечує надання застрахованим особам якісних медичних послуг в провідних клініках України та світу, застосування найсучасніших методів лікування та діагностики із використанням інноваційного медичного обладнання та найефективніших методик. Окрім того, договір «ТАС-Доктор» покриває витрати на супровід хворого під час лікування за кордоном, проїзд та проживання супроводжуючих осіб, послуги перекладача, юриста, психолога тощо.
Таким чином, можна з упевненістю стверджувати, що наразі на вітчизняному ринку особистого страхування нарешті з’явився саме той продукт, що забезпечить гідний страховий захист здоров’я вашої родини та дозволить уникнути фінансових проблем у випадку будь-яких негараздів.
Будьте здоровими, вчасно лікуйтеся, а про все інше подбає «ТАС-Доктор»!
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас