Amazon продовжила віддалену роботу до червня 2021 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon продовжила віддалену роботу до червня 2021 року

Фондовий ринок
359
Інтернет-компанія Amazon у вівторок повідомила співробітникам, чия робота може виконуватися з дому, про те, що вони можуть продовжити роботу в цьому режимі до кінця червня, продовживши тим самим раніше встановлений через пандемію COVID-19 термін дії рекомендацій щодо віддаленої роботи з січня 2021 року.
«Ми, як і раніше, приділяємо пріоритетну увагу здоров’ю наших співробітників і дотримуємося вказівок місцевих органів влади, – йдеться в заяві представника компанії. – Співробітники, чия робота може ефективно виконуватися з дому, можуть продовжувати виконувати цю роботу з дому до 30 червня 2021 року. Ми вклали значні кошти і ресурси, щоб забезпечити безпеку тих, хто вирішив приходити в офіс, за допомогою фізичного дистанціювання, ретельного прибирання, перевірки температури і надання масок для обличчя і дезинфікуючого засобу для рук».
Це оголошення було зроблено менш ніж через три тижні після того, як найбільший в світі інтернет-магазин повідомив, що в цьому році коронавірусом заразилися понад 19 тис. його співробітників у США.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас