У "Нафтогазі" відреагували на нові санкції США проти "Північного потока-2" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У "Нафтогазі" відреагували на нові санкції США проти "Північного потока-2"

Енергетика
464
“Нафтогаз” підтримав рішення США розширити санкції проти “Північного потоку-2”. Держдеп США оприлюднив нові інструкції щодо застосування санкцій, які розширюють перелік суб’єктів, що надають підтримку російським трубоукладальним суднам, залученим до будівництва “Північного потоку-2”.
Про це повідомляє пресслужба “Нафтогазу”.
США застосовуватимуть санкції до всіх компаній, які надають послуги або сприяють розширенню можливостей російського трубоукладального судна “Академік Черський” чи іншого російського трубоукладального судна, що використовується для будівництва “Північного потоку-2”.
Крім того, очікується, що до кінця цього року в рамках законопроекту про річний оборонний бюджет США Конгрес ухвалить додаткові санкції проти компаній, що сприяють “Північному потоку-2”.
“Нафтогаз і надалі тісно співпрацюватиме зі своїми партнерами у Вашингтоні, Брюсселі, Берліні та інших регіонах, щоб не допустити завершення будівництва “Північного потоку-2”. Спільні зусилля – основа колективної безпеки трансатлантичної спільноти”, – наголосили у пресслужбі компанії.
Нагадаємо, 20 жовтня Державний департамент США оголосив про рішення розширити найближчим часом санкції проти газопроводу “Північний потік – 2”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас