Київ став одним з перших міст у світі, де Uber запустив нову послугу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ став одним з перших міст у світі, де Uber запустив нову послугу

Фондовий ринок
1461
Сервіс замовлення таксі Uber запустив у Києві нову послугу Pool Chance. Вона призначена для пошуку попутників з метою здешевити поїздку. Про це повідомив український прес-офіс компанії.
“Оскільки люди в нашому місті дуже відкриті для інноваційних послуг у сфері мобільності, Київ уже не раз був в числі перших міст, де ми запускали такі нові послуги, як Uber Green або Uber Shuttle. Саме тому ми також вибрали Київ стати одним з перших міст в світі, де буде працювати Pool Chance”, – заявив керівник з розвитку Uber в Центральній і Східній Європі Георгій Соколянський.
Нова опція в мобільному додатку Uber – Pool Chance – дозволить розділити вартість поїздки з іншим пасажиром, які прямуватимуть у одному напрямку.
Скористатися новою можливістю зможуть не більше двох осіб, підкреслили в компанії. При цьому для кожного з двох клієнтів ціна послуги буде нижчою, ніж у UberX.
Як запевнили в компанії, за допомогою Pool Chance можна буде отримати до 30% відшкодування вартості поїздки. Якщо ж під час поїздки знайти ще одного пасажира не вдасться, то її вартість складе звичайну ціну UberX. Вона відразу ж буде вказана в мобільному додатку на початку поїздки.
Київ став одним з перших міст у світі, де Uber запустив нову послугу
У Uber зазначили, що відсоток і точна сума кешбеку є динамічними і будуть додані в гаманці пасажирів у вигляді UberCash. У компанії підкреслили, що всі водії і пасажири повинні надягати захисні маски, використовуючи послугу Pool Chance або інші сервіси Uber.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас